ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Durolight Ltd – Moustick Products Ltd, από το 1997, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι έχουν να προσφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικοδομής. Η αξιοπιστία και η ποικιλία των προϊόντων της την έχουν εδραιώσει, όχι μόνο στην κυπριακή αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία, Moustick Products Ltd, μελετώντας τις ανάγκες της αγοράς, ολοκληρώνει την κατοικία με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη Θερμομόνωση και την Ηχομόνωση. Η εταιρεία, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις απαιτήσεις της αγοράς, δημιούργησε μια νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη βιομηχανική περιοχή Τσερίου. Στις εγκαταστάσεις της παράγονται, εδώ και χρόνια, τα ήδη γνωστά για την ανώτερη ποιότητά τους, θερμομονωτικά υλικά αειφόρου δόμησης, όπως θερμομονωτικοί σοβάδες, θερμομονωτικό ελαφροσκυρόδεμα δαπέδων και δωμάτων, επεξεργασμένες πέρλες διογκωμένης πολυστερίνης, καθώς επίσης και τα συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης με έτοιμες πλάκες πολυστερίνης, και με την έναρξη του 2017 άρχισε η παραγωγή 4 νέων προϊόντων που αφορούν την βιοκλιματική αρχιτεκτονική.

Με συνεργάτες κορυφαίες εταιρείες και αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκου του εξωτερικού όπως η Durostick, η Moustick Products Ltd και Durolight Ltd προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους που θέλουν να κατασκευάσουν, να επισκευάσουν ή να συντηρήσουν το σπίτι τους.

“Η επιτυχία των εταιρειών μας στηρίζεται σε μια βασική αρχή: την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των στελεχών μας, αλλά και την θέληση και τη συνέπεια όλου του προσωπικού, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πιστό πελατολόγιο, το οποίο και για μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα μας. Περπατώντας σε σταθερό έδαφος, και με εφόδιο την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, σχεδιάζουμε συνεχώς το επόμενο βήμα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του αύριο. Με διαφήμιση την ευχαριστημένη πελατεία μας αλλά και τα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα και την υψηλή απόδοση των προϊόντων μας, προχωράμε μπροστά προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για όλο το φάσμα της οικοδομικής βιομηχανίας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στην ιδανική κατοικία του κάθε Κύπριου.”

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί η DUROSTICK GALERY που αφορά χρωματοδημιουργίες όσον αφορά την πατητή τσιμεντοκονία και άλλες τεχνοτροπίες. Για τις ανάγκες του σύγχρονού επαγγελματία και του κάθε τεχνίτη, και για βελτίωση της γνώσης έχουμε δημιουργήσει την MOUSTICK ACADEMY.

Χαιρετισμοί

Managing Director

Πέτρος Μουσκής